Favourite Jonas quote

Joe: "I'm so excited I'm gonna run into traffic. Wait...there are no cars in Oklahoma!"

Nick: "I've always been a bit insecure about my smile, but its days like these where all I wanna do is smile."

Kevin: "Being a celebrity teenager is the best thing that ever happened to me, and this has been one of the most crazy and most fun lives ever. I have a blast every single day. I am blessed that I get to do this thing I love to do, and if I wasn't doing this, I'd probably be working at Starbucks. So the fact that I get to travel around on a tour bus all around the country is pretty awesome."

vafan hände????


Ja ni ser ju själva... Vafan hände i söndags som var så intressant? Inte var det för att jag bloggade i alla fall...

(jag V E T att 39 är fett lite men till skillnad från alla andra bryr jag mig inte ett jävla piss om besökare, och 39 är nästan rekord, tror bara jag haft 54 som har varit större, haha)

thirty days

Dag01-Enbildpåmig+10faktaommig
Dag02-mitt/minahusdjur
Dag03-enpersonjagönskarattjagträffat
Dag04-10favoriter
Dag05-10sakerduälskar
Dag06-10favoritartister
Dag07-10favoritlåtar
Dag08-5bloggarjagläser
Dag09-enbildpåmigför1årsedan
Dag10-enbildpåminnaturligahårfärg
Dag11-enbildsomgördigglad
Dag12-minfavoritkändisrespektivedenkändisjaghatar
Dag13-vadsomfinnsiminväska
Dag15-favoritsuperhjälte
Dag16-5favoritplagg
Dag17-minfavoritplats
Dag18-envänsomborlångtbort
Dag19-minsenasteutlandsresa
Dag20-enbildpåmigochminavänner
Dag21-enbildpåmigsomlitenochenbildpåmignu
Dag22-favorittv-serie(r)
Dag23-hitvilljagåkainnanjagdör
Dag24-någotjaglängtarmycketefter
Dag25-enbildsomnågonannantagitpåmig
Dag26-enpersondualdrigkommerattglömma
Dag27-favoritböcker
Dag28-favoritsport
Dag29-enbildpådetjagsistköpte
Dag30-fembrasakersomhäntunderdessa30dagar

Dag 01
- En bild på mig + 10 fakta om mig
Dag 02 - mitt/mina husdjur
Dag 03 - en person jag önskar att jag träffat
Dag 04 - 10 favoriter
Dag 05 - 10 saker du älskar
Dag 06 - 10 favoritartister
Dag 07 - 10 favoritlåtar
Dag 08 - 5 bloggar jag läser
Dag 09 - en bild på mig för 1 år sedan
Dag 10 - en bild på min naturliga hårfärg
Dag 11 - en bild som gör dig glad
Dag 12 - min favoritkändis respektive den kändis jag hatar
Dag 13 - vad som finns i min väska
Dag 15 - favoritsuperhjälte
Dag 16 - 5 favoritplagg
Dag 17 - min favoritplats
Dag 18 - en vän som bor långt bort
Dag 19 - min senaste utlandsresa
Dag 20 - en bild på mig och mina vänner
Dag 21 - en bild på mig som liten och en bild på mig nu
Dag 22 - favorit tv-serie(r)
Dag 23 - hit vill jag åka innan jag dör
Dag 24 - något jag längtar mycket efter
Dag 25 - en bild som någon annan tagit på mig
Dag 26 - en person du aldrig kommer att glömma
Dag 27 - favoritböcker
Dag 28 - favoritsport
Dag 29 - en bild på det jag sist köpte
Dag 30 - fem bra saker som hänt under dessa 30 dagar

sparas under '30 dagar' och första inlägget kommer imorgon

Favourite Jonas tweet(s)eeeehhhhhhhh...... ja

HHAHAHAHAHHAHH vill nästan skratta för att jag är så dålig på att uppdatera. tog en vecka innan jag ens loggade in på blogg.se............. och förra veckan hade det också gått en vecka. kanske ska börja uppdatera bloggen varje torsdag? hahahah åh

tänkte att jag skulle bättra mig så varför inte köra en '30 dagar' lista? slängde ihop en lista från 5 gamla listor jag hade, och ska försöka uppdatera varje dag. (HAHAHHAHA OOOPS kom på att jag fortfarande inte gjort klart min jonas brothers lista som jag hade i typ februari......... HAHAHHAH what is my lifeeeeee. gör klart den innan jag börjar med den andra, lovar)

vilket betyder att 30 dagar listan börjar imorgon. ska sätta fart med jonas-listan, byyyeeee

ny bild på "edward".... dör


gillar egentligen inte robert pattinson sådär jättemycket (har ingen aning varför egentligen, men så är det.. haha) men o m f g när det kommer såna här bilder så typ dör jag. han är så snyyyyyygggggg, fast ändå inte liksom.
anyway, längtar så sjukt mycket efter 16 novemberrrrrrr. sista filmen i och för sig, men vafan. allting har ett slut. det fanns bilder på bella och jacob också, men nä, edward/robert är tamejfan snäppet bättre.

har ingen lust att uppdatera om senaste veckan som jag skrev igår, men ska försöka ta det imorgon istället. nu ska jag fortsätta läsa ur one day, som för övrigt är en av de bästa böcker jag någonsin läst. hare gött!

all you're ever gonna be is mean

ledsen för otroligt seg blogging, ska försöka bättra mig, hehe.

men det får bli imorgon, och kanske även berättar lite vad jag haft för mig sen sist, hah. men nu börjar snart grey's och jag har lite att fixa innan jag lägger mig och kollar på det, så har inte tid nuuu. haidååå.

HARRY OCH IZZY ÄR FÖRLOVADE!!!!

inte ens en vecka efter att tom gifte sig ♥

har blivit besatt av the avengers ♥
bilder från tumblr
såg den i fredags kväll och sen dess har jag sett alla bakomliggande filmer förutom the incredible hulk och d a m n vad de är bra. har faktiskt alltid trott att det varit mycket mer action (därav varför jag inte sett dem innan), men där hade jag fel. finns humor i dem också, och action+humor kan man ju inte säga nej till, hehe.

iron man filmerna är helt klart bäst och herrej ä v l a r vad robert downey jr är snygg (han är typ 40+ men what the heck). nej men jeremy, robert, matt och chris x2 är allihop otroligt vackra, precis som scarlett ♥

måste nu bara se the avengers igen. och kanske igen. och en fjärde gång. haha närå, men om tess kommer hit i juni ska vi gå om de fortfarande visar den, punkt slut~

nu ska jag göra klart genetikfrågorna vi fick idag, hörs!

VET NI HUR GLAD JAG ÄR ELLER???!!!! ♥

tiovanna wedding ♥


bild från tumblr
idag gifter (!!!!!!) sig de här två underbara personerna med varandra, vet inte vad jag ska ta mig till. mina känslor är all over the place och jag kan inte sluta le. bara tanken på att de snart är mr and mrs tom fletcher.... nä det går liksom bara inte. är så jävla glad för deras skull ♥

bullbak försök nummer två


råkade misslyckas totalt igår när jag skulle baka kardemummasnurror. degen jäste inte alls och bullarna blev jätteplatta, som ni ser på bilden till höger. så idag när jag kom hem ställde jag mig och gjorde en ny sats och den blev perfekt (som ni ser till vänster). bullarna blev luftiga och fina, och var jättegoda. nu är jag dock jättetrött men som tur är har jag ingenting att plugga till den här veckan så kan ta det lungt.

har i och för sig hör & läs-nationella i spanska imorgon men precis som med de övriga proven går det väl inte riktigt att plugga till, hehe. så det blir en chill kväll, och möjligtvis övningskörning ikväll om pappa hinner.
hörs!
glöm inte bort att buda på 'dare to dream - life as one direction' ifall ni är intresserade. auktionen slutar nästa onsdag!

california 37

tänkte bara tala om att 'california 37' med train är ett helt underbart album. ni borde lyssna på det, tycker jag.

i never wanted everything to end this way

tjo i lingonskogen. nej, bara driver. men hejsan.

har inte alls gjort något speciellt idag. har pluggat inför grammatikprovet i spanskan imorgon typ halva dagen. gjorde klart 18 papper på 6 timmar, så sjukt drygt men glad att jag gjorde allt i alla fall. kommer antagligen inte alls komma ihåg mycket imorgon, men men...

hursomhelst, har även övningskört i två timmar plus käkat på donken, och även kollat på senaste avsnittet av csi: ny, som för övrigt är det näst sista. kanske någonsin. hej sadface typ. nä, men vi vet inte förrän typ den artonde eller vad det nu är om det kommer en ny säsong eller ej. men det lutar åt inte, tror jag. mitt liv kommer vara över om så är fallet <///////3

aaaaanyway, ska alldeles strax krypa ner i sängen och läsa på lite om spanskagrammatiken innan jag sover.
hörs efter skolan imorgon, ciao!

they just don't care, they just don't care


alldels strax bär det av mot tåget, bio ikväll with my girls wooh. vi ska ses klockan fem i täby och sen får vi se vad som händer, haha. eventuellt bloggar jag när jag kommit hem, om det inte blir allt för sent. men nu måste jag göra mig i ordning, vi hörs!

so when i speak, listen, cause you keep on pushing like i need permission to be heard

tänkte bara meddela att jag bytt design, not that you care. men har fortfarande inget photoshop (grrrRrrRrr) så fram tills att jag skaffar/får tag på det kommer designerna att vara rätt enkla. MEN NI FÅR LEVA MED DETTTTTTTTTT. hehe

nobody comes to save you now

tjäääääänare. vad har hänt sen sist då? jo, det kan hända rätt mycket på en och en halv vecka, förstår ni. hahaha nejdå, men kan dra lite kort (lär nog bli väldigt långt men oh well) vad jag har haft för mig sen den 24e april då det var sist jag skrev "på riktigt".

har för det första varit hos terese i piteå, det var sjukt najs. hennes hundar var så sjukt söta, orkar inte. träffade även hennes kompis elin, det var trevligt. vi kollade mest på one tree hill (två säsonger på fyra dagar är inte illa haha) och... typ det enda vi gjorde haha. anyway, flög som sagt hem i tisdags och på kvällen gjorde jag inte så mycket. tog det rätt lugnt och slappnade av innan skolan började igen i onsdags.

på onsdagen skedde ingenting speciellt, men i går hade vi skriftliga nationella i engelska. gick hur bra som helst (hoppas jag haha) och kände mig inte alls orolig. som jag skrev på twitter efteråt "engelska är så lätt, förstår inte hur folk kan ha problem med det. lolll" :):):):):):) hahaha nä men ärligt, engelska är seriöst det enklaste som finns.

spenderade även två och en halv timme i täby centrum efter provet då det slutade 9:50 men vår nästa lektion inte började förrän tjugo i ett. vi käkade lunch på donken, jag lämnade tillbaka en t-shirt jag köpte på h&m förra fredagen, köpte ny mascara på åhléns, köpte mcflurry på donken (hej tjockt), och sedan hämtade vi ut biobiljetterna för hunger games imorgon, wooh. ska gå med moa och victoria, jag och viccs måste se den som en uppgift i svenskan, och moa fick hänga med bara för att, haha.

idag fyller förresten brorsan 14, när blev han så stor?!??!??!?!

anyway, så imorgon blir det först stallet och sedan bio med my girls whooooopaaa. synd att inte mindy kunde följa med, boooo. och på söndag blir det pluggpluggplugg för vi hade tydligen spanskaprov på måndag och det fick jag reda på imorse(!!!!!!!!) inte helt ok. måste även plugga historia inför det muntliga förhöret på tisdag, ugh.

blev ett j ä k l i g t långt inlägg nu, ber om ursäkt för det. ska väl ta och avrunda nu. läste ni allt är ni bäst.
ciaooooooooo.

dog när jag såg det här, haha älskar klaine <3

säljer just nu one directions 'dare to dream' på tradera

pga att jag ej gillar dem sådär jättemycket längre, sååååå.... känn er fria att buda, hahaha.
| klicka på bilden för att komma till sidan |

RSS 2.0