you can take my heart if yours won't beat, we're forever unstoppable

måste bara älska onsdagar. börjar med att jag nästan försover mig (eller orkade inte gå upp, men ändå), failar både svenskan och samhällskunskapen (nä men kändes som det iallafall) och har fotboll på idrotten (visade sig senare vara helt okej, men ändå).

åker hem, hinner vara hemma i sisådär en halvtimme innan jag ska iväg igen, får knappt ut cykeln ur det smockfulla förrådet. får tillslut ut den, beger mig mot centrum i regnet men får punktering efter inte ens halva vägen så slutar med att jag får ställa cykeln vid busshållplatsen och ta bussen resen av vägen för att hinna. kommer fram i tid och allt är super med tänderna, går till bussen och får sen gå hem med cykeln i regnet, frussen och trött. kan väl bara säga att den här dagen inte har varit en av de bästa.

till råga på allt så har jag skriftilgt prov i spanska imorgon bitti, ska skriva en saga i dåtid på minst 125 ord, jahaaaa men tjeeeeena. får väl se hur det går.

men det positiva är iallafall att det nu bara är en vecka kvar tills jag ska se hot chelle rae med oliviaoch om tio dagar ska jag se mcfly, så trots allt detta är humöret ändå inte så lågt som det skulle kunna vara.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
NNISSSES.BLOGG.SE
bloglovinHannah, 17, Vallentuna.

RSS 2.0