and it's hard to dance with a devil on your back, so shake him off


känns som om det var år sen jag bloggade sist... hehe. så kan det gå. har inte riktigt haft någon motivation alls, om jag ska vara ärlig. vissa dagar har jag inte heller haft tid så det är som det är.

så... vad har hänt sen sist då? joooo, jag har bl.a varit på kolmården med tjejerna, läst ut boken för engelskan till skolstarten (kul att ha läxa, jarå), planerat in en resa till danmark och göteborg veckan innan skolan börjar, och en hel del annat. känns helt sjukt att det bara är tre veckor kvar till skolan börjar, sist jag räknade var det sju, waaahhhh

ska försöka bättra mig med bloggningen, men det kommer nog inte att ske förrän tidigast på lördag, då jag ska till mormors land måndag-fredag, och täckningen där uppe är inte den bästa, så kommer varken ha internet på dator eller telefon, mennnnnn, kanske tidsinställer något inlägg här och där, alternativt bloggar om jag har täckning på mobilen om vi åker nånstans. hur som helst så kommer jag nog att skriva nån gång, frågan är bara när ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
NNISSSES.BLOGG.SE
bloglovinHannah, 17, Vallentuna.

RSS 2.0