"you could be in stockholm, i could be in france"


glädje. frihet. kärlek.
känslor jag upplevde i går. det var helt magiskt. helt klart en av de bästa kvällarna i mitt liv hittils. hot chelle rae är så fucking jävla grymma. ville inte hoppas på för mycket för g o d d a m n de var så sjukt jävla bra. 

anyway, jag drog in till stan runt femtiden för att möta olivia och käka middag i kungshallen innan vi ställde oss i kön. kom dit runt halv sju och det var faktiskt inte så mycket folk som jag trodde det skulle vara, vilket kändes bra haha. insläppet skedde runt sju-tiden och sen spelade förbandet från åtta till halv nio. de var lite för mycket techno för min del, så stod mest och väntade på att hcr skulle komma ut på scenen hahahahha. de kom runt nio och sen ba körde dom. nä, men jävlar vilket drag det var, kändes så grymt! ryan är så jävla söt, orkar inte

hela setlistan var underbar och idek när de körde 'emo' så log jag typ hela tiden för den var rätt fin fast ändå ganska konstig. ryan kallade även jamie för sin 'baby brother' innan jamies trumsolo i någon av låtarna, och det var så jävla gulligt att jag typ log resten av kvällen döäakdäöas. ryan och nashs bromance var ♥ men allt var så jävla perfekt och jag vill tillbaka och vill uppleva den där timmen igen... men får vänta tills de kommer tilllbaka istället, hehe.

för imorgon drar jag ju till fucking london och på lördag ska jag se MCFLY!!!!!!!!! fattar ni hur grymt det är?!?!?
kommer i princip dö efter konserten ååååååh

hej då

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
NNISSSES.BLOGG.SE
bloglovinHannah, 17, Vallentuna.

RSS 2.0