nothing in my life ever meant more than you


nu är jag tillbaka.
tror jag, haha. anledningen till att jag knappt haft lust att blogga är för att sen jag kom hem från london och sen skolan började har jag varit så sjukt trött och all energi har gått åt att göra klart löxor och uppgifter till skolan. har knappt haft ork över till annat. förhopnningsvis blir det bättre framöver.

igår hade jag mitt muntliga nationella prov i egelska, var en baggis. behövde inte ens anstränga mig för att få A... haha. anyway, nästa vecka har jag alla tre nationella proven i svenska, har precis skrivit klart första utkastet av talet jag ska hålla på måndag. känns som om det kommer gå helt okej, är inte sådär överdrivet nervös. men om det går som när jag höll tal i höstas så lär det väl gå åt skogen, hehe.

tänkte eventellt skriva ihop en text om london & mcflykonserten senare, men gör antagligen det senare ikväll och imorgon, så den kommer nog upp någongång i nästa vecka. kommer nog även att posta en text om konserten på min, elins, alices och hannas sida om mcfly, men först måste jag dit och uppdatera lite. känns som om den har legat lite på is de senaste veckorna....

anyway, vi hörs senare. byyyeeeee

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
NNISSSES.BLOGG.SE
bloglovinHannah, 17, Vallentuna.

RSS 2.0