nobody comes to save you now

tjäääääänare. vad har hänt sen sist då? jo, det kan hända rätt mycket på en och en halv vecka, förstår ni. hahaha nejdå, men kan dra lite kort (lär nog bli väldigt långt men oh well) vad jag har haft för mig sen den 24e april då det var sist jag skrev "på riktigt".

har för det första varit hos terese i piteå, det var sjukt najs. hennes hundar var så sjukt söta, orkar inte. träffade även hennes kompis elin, det var trevligt. vi kollade mest på one tree hill (två säsonger på fyra dagar är inte illa haha) och... typ det enda vi gjorde haha. anyway, flög som sagt hem i tisdags och på kvällen gjorde jag inte så mycket. tog det rätt lugnt och slappnade av innan skolan började igen i onsdags.

på onsdagen skedde ingenting speciellt, men i går hade vi skriftliga nationella i engelska. gick hur bra som helst (hoppas jag haha) och kände mig inte alls orolig. som jag skrev på twitter efteråt "engelska är så lätt, förstår inte hur folk kan ha problem med det. lolll" :):):):):):) hahaha nä men ärligt, engelska är seriöst det enklaste som finns.

spenderade även två och en halv timme i täby centrum efter provet då det slutade 9:50 men vår nästa lektion inte började förrän tjugo i ett. vi käkade lunch på donken, jag lämnade tillbaka en t-shirt jag köpte på h&m förra fredagen, köpte ny mascara på åhléns, köpte mcflurry på donken (hej tjockt), och sedan hämtade vi ut biobiljetterna för hunger games imorgon, wooh. ska gå med moa och victoria, jag och viccs måste se den som en uppgift i svenskan, och moa fick hänga med bara för att, haha.

idag fyller förresten brorsan 14, när blev han så stor?!??!??!?!

anyway, så imorgon blir det först stallet och sedan bio med my girls whooooopaaa. synd att inte mindy kunde följa med, boooo. och på söndag blir det pluggpluggplugg för vi hade tydligen spanskaprov på måndag och det fick jag reda på imorse(!!!!!!!!) inte helt ok. måste även plugga historia inför det muntliga förhöret på tisdag, ugh.

blev ett j ä k l i g t långt inlägg nu, ber om ursäkt för det. ska väl ta och avrunda nu. läste ni allt är ni bäst.
ciaooooooooo.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
NNISSSES.BLOGG.SE
bloglovinHannah, 17, Vallentuna.

RSS 2.0