i should've seen it through, it was too good to be true


moa lignell idag på rixfm | bild från min privata instagram

idag har jag hängt i kungsan med mina kära vänner mindy och victoria. väntade i 3,5 timmar på att rixfm festivalen skulle börja och åt donken till lunch. sen stod vi där under festivalen i två och en halv... fast det var najs. efteråt vandrade vi bortåt skeppsholmen där vi tog en aning flummiga bilder och nästan blev attackerade av.. gäss? nån läskig fågel var det i alla fall som försökte äta upp oss, hahaha. sen drog vi ner till kajen varifrån vi såg gröna lund och jag och mindy fick typ abstinens för vi ville så gärna åka dit, men ingen av oss hade pengar till det... det sög.

sen drog vi till bussen och åkte till mcdonalds (igen hehe) och köpte pommes & chokladmilkshake innan vi tog tuben till östra för att ta tåget hem. åkte med mindy till roslags näsby för att byta till min linje, men ringde pappa och frågade om han kunde hämta mig, och sen övningskörde vi hem och här sitter jag nu.

ska föra över bilderna till datorn imorgon efter skolan, kanske laddar upp några senare. mitt photoshop är fortfarande ur funktion så om det blir någon redigering så blir det en hastig i photoscape, men vi får se. kanske väntar tills jag har photoshop igen, hehe.

nu ska jag lägga mig i sängen och fortsätta kolla på grey's och möjligtvis äta en fullständig middag, vi hörssssss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
NNISSSES.BLOGG.SE
bloglovinHannah, 17, Vallentuna.

RSS 2.0