and it's hard to dance with a devil on your back, so shake him off


känns som om det var år sen jag bloggade sist... hehe. så kan det gå. har inte riktigt haft någon motivation alls, om jag ska vara ärlig. vissa dagar har jag inte heller haft tid så det är som det är.

så... vad har hänt sen sist då? joooo, jag har bl.a varit på kolmården med tjejerna, läst ut boken för engelskan till skolstarten (kul att ha läxa, jarå), planerat in en resa till danmark och göteborg veckan innan skolan börjar, och en hel del annat. känns helt sjukt att det bara är tre veckor kvar till skolan börjar, sist jag räknade var det sju, waaahhhh

ska försöka bättra mig med bloggningen, men det kommer nog inte att ske förrän tidigast på lördag, då jag ska till mormors land måndag-fredag, och täckningen där uppe är inte den bästa, så kommer varken ha internet på dator eller telefon, mennnnnn, kanske tidsinställer något inlägg här och där, alternativt bloggar om jag har täckning på mobilen om vi åker nånstans. hur som helst så kommer jag nog att skriva nån gång, frågan är bara när ;)

kolla in min väns blogg om agnes vetja!!!!


min fina vän victoria har skapat en fanblogg om agnes carlsson (oooooooooch min andra fina vän mindy har gjort designen, ruggit bra alltså), den är super, så tycker ni ska kolla in den och följa den kanske???? ah. sen kan ni gilla den på facebook och följa den på twitter så blir allt superdupermegagrymt.

tack och hej för mig. KOLLA IN DEN NU!

myseftermiddag med moa


moa kom över runt halv fyra idag, jätteroligt att se henne igen eftersom vi inte setts sen skolan slutade. :(

vi köpte i alla fall glass på coop och sen drog vi hem till mig och såg på mamma mia. käkade också chips och kollade på himym, the big bang theory och vänner innan hon åkte hem. mysig eftermiddag helt enkelt ♥

all we need is a little forgiveness

inte blivit ett inlägg på ett tag nu, oops. har knappt haft ork eller tid, dock, eftersom jag hjälpt pappa flytta den senaste veckan. nu är allt på plats och jag är hos mamma veckan ut, så det blir nog bättre framöver.

anyway, ska till skansen imorgon igen på allsång, just nu är jag helt slut så känner att jag egentligen inte orkar men åker in ändå för känner nog annorlunda när jag fått sova, hoppas jag. så imorgon blir det nog ingen bloggning då jag åker hemifrån tidigt och kommer hem sent, too bad.


men aja, vi hörs väl