we are never ever getting back together


idag fyller denna skönhet hela 20 år(!!!!!!!!) GRATTIS MIN ÄLSKADE ♥

tjenare alla små vänner och ickevänner därute!!!

sitter här på rummet efter en skön dusch och småkollar lite på csi: new york på teven, har redan sett det men det är ju en av världens bästa serier så att kolla igen skadar aldrig. (sa jag förresten att det kommer en ny säsong snart???? FÖR DET GÖR DET OCH JAG ÄR SÅHÄR GLAD OM NI INTE MÄRKTE DET!!!!!!!)

anyways, sedan jag sist skrev har jag varit på liseberg och lämnat göteborg, åkt färja till riga och tillbaka och nu befinner jag mig hos mamma där jag stannar veckan ut. inte så mycket att dela med sig av, eller hur? nä precis

imorgon drar skolan igång igen, hheheho. (var tog sommarlovet vägen??!!!??!?!?!?) har varit lite på skadeglädje-sidan idag då pretty much alla andra har börjat idag men imorgon får jag känna likadant som dem, wäh. ska i alla fall möta upp victoria imorgon innan samlingen och senare moa eftersom mindy den jäveln är i turkiet (:(((((() och sen får vi se vad dagen har att erbjuda. 
 
nä nu ska jag väl krypa ner i sängen, titta klart på csi: ny och fortsätta läsa ur 'the last song' som jag började på imorse. har redan läst nästan 100 sidor, vadå bokmal? aja vi hörs nog imorgon skulle jag tro, ciaaaaaaao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
NNISSSES.BLOGG.SE
bloglovinHannah, 17, Vallentuna.

RSS 2.0